…kan hyra ut den på Blocket för 500 spänn natten. Och tydligen finns det gott om gäster som redan nappat på erbjudandet, enligt gårdagens Metro – fast i priset ingår förstås en 120 cm bred säng och hjälp att stänga grottan inför natten.  Samt frystorkad frukost morgonen efter. Det handlar alltså om ett par i Nacka Strand, som grävt ut en snöhydda och lyckats så bra med utgrävningen att de öppnat vandrarhem i sin lilla igloo.

Vilket lysande exempel på entreprenörskap, kan man tycka. Gräv där du står typ. Också SvD uppmärksammar det kreativa paret, som bor i en lägenhet bredvid snöhögen i fråga. Men inte heller Svenskan svarar på frågorna som jag egentligen är mest nyfiken på. Till exempel den om man som privatperson verkligen får driva ett vandrarhem i ett hål i marken utanför sin lägenhet? Eller om det inte är i dyraste laget? (Det går ju faktiskt att hyra motellrum för under femhundringen – och då ingår både dusch och toa.)

Hur som helst kan vi väl i alla fall vara överens om att lågkonjunkturen är slut nu?

Intressant?