Klose, Schweinsteiger, Özil – I put a zzzzpell on you.

Sommarens fotbolls-VM har trots uteblivet svensk deltagande varit ett av de roligaste hittills. Vuvuzelor, Maradona i toppform och ett tyskt blitzkrieg som fick ett oväntat slut ikväll när Spanien satte stopp för Schweinsteiger och Klose.

Anledningen till förlusten kan man naturligtvis ha olika teorier om – men själv tror jag att VM:s absolut främsta kändis. bläckfisken Paul, ligger bakom alla matcher. Detta blötdjur har spått samtliga av VM:s större matcher, och prickat segraren samtliga gånger, genom att välja en av två plexiglasbehållare (utsmyckade med lagens flaggor) innehållande mumsiga musslor. Vilket leder oss till frågan – är Paul bara synsk, eller har blötdjuret krafter större än vi anar? Är det möjligen voodoo med i bilden? Styr bläckfisken i hemlighet hela fotbolls-VM?

(Soundtracket till The Twilight Zone spelar i bakgrunden.)

Vi väntar alla spänt på Pauls finaltips. Jag kommer i alla fall att satsa en slant på hans råd.

Intressant?

Aftonbladet, SvD, DN, DN, Expressen

Paul-snack i realtid.