En 32-årig kvinna sitter häktad, misstänkt för våldtäkt mot barn, enligt en artikel i Dala-demokraten. Fallet är speciellt, inte bara för att det är en kvinna som misstänkts för brottet – utan för att pojken som utsatts är 16 år. Enligt lagen borde han alltså ha åldern inne för att ha sex med vem han vill: enligt svensk lag blir man som bekant byxmyndig redan vid 15.

Men chefsåklagare Fredrik Skoglund har hittat ett kryphål i lagen: om man står under någons fostran rubriceras det som våldtäkt mot barn upp till 18 år.

Därför sitter en 32-årig, tidigare ostraffad kvinna nu bakom galler, misstänkt för våldtäkt mot barn. Ett brott som sannolikt ingen av de båda ens i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig som resultat av det fyra månader långa förhållandet. Enligt uppgift lever kvinnan ett utåtriktat liv och är ideellt engagerad i en verksamhet där hon har mycket med barn att göra – antagligen är det i denna position hon kommit i kontakt med pojken, som då alltså ”står under hennes fostran”.

Alltså: är du en hemlös och arbetslös 16-åring som hoppat av skolan, inte ägnar dig åt någon sport där du riskerar komma i kontakt med tränare/ledare och helst bor i en kartong på gatan – då går det bra att ha sex med vilken vuxen kvinna som helst. Men om du går på gymnasiet, så se för allt i världen till att inte göra verklighet av dina (fullt normala) sexfantasier om lärarinnan.

Vi har förstås inte hela bilden av fallet, och det kan givetvis visa sig att den 32-åriga kvinnan faktistk har tvingat 16-åringen till sex mot dennes vilja vid fem tillfällen, och då får jag naturligtvis tillfälle att omvärdera allt och dra på mig stora skämsmössan.

Men oavsett vad som är sant, är åtalet ytterligare en illustration på hur Ecpatsamhället breder ut sig. Ett samhälle där gammaldags kristen sexualmoral tar över – pådriven av lobbyister från amerikansk kristen höger i ohelig allians med ett spektrum av politiker från alla läger. Vi har sett det i fallet med barnporrdomen mot Mangaöversättaren Simon Lundström i Uppsala och i det så kallade BDSM-målet i Malmö, där ingen av de inblandade sade sig vara offer för något brott men där åklagaren Ulrika Rogland ändå drev fallet till hovrätten, av sexualmoralistiska skäl.

I Ecpatsamhället spelar det därför ingen roll om en 16-åring inte anser sig utsatt för våldtäkt. Han är ändå ett offer, utan att förstå det själv, eftersom det sexualmoralistiskt är fel att han har ett intimt förhållande med en dubbelt så gammal kvinna. Detta oavsett om han har uppnått myndig ålder och enligt lagen får ha sex med vem han vill.

I Ecpatsamhället ska ingen tillåtas fotografera någon under 18 utan kläder på sig, och staten ska bestämma vilket slags sex du ska få ha,  och med vem. Och i Ecpatsamhället är det förstås fullt naturligt att innehav av tecknade djur med mänskliga drag kan få dig fälld för barnporrbrott.

Ecpatsamhället är här – och du vet aldrig när det kommer att göra just dig till brottsling.

Intressant?

SvD, DN, GP

Andra bloggar om , , , ,